Activiteitencommissie


De activiteiten-commissie zoekt dringend versterking!

Iedereen die iets voor onze vereniging (dus voor het muZEEum of het archief van Vlissingen) wil doen is van harte welkom in onze activiteiten commissie. We vergaderen de laatste woensdag van ieder kwartaal, wanneer de uitnodigingen voor lezingen en vergaderingen samen met Den Spiegel gereed gemaakt worden voor verzending aan de leden.
We weten dat sommige mensen echte “vergaderinghaters” zijn; nou ook díe zoeken we voor bepaalde klusjes als ze zich oproepbaar willen stellen.
Wat wij zoal doen, is nogal veelzijdig. Om maar wat te noemen:

- Het organiseren van lezingen in muZEEum of archief, met alles wat daarbij behoort. O.a. ook fysieke bezigheden zoals gereedzetten van stoelen, tafels, projectieapparatuur, begeleiding van bezoekers, drankjes, hapjes, kortom alles wat hierbij nodig is.
- Het ondersteunend werken aan dingen die op de jaarlijkse monumentendag voor het publiek opengesteld worden.
- Hetzelfde geldt voor de jaarlijkse Zeedag en andere evenementen waarbij we op diverse plaatsen behulpzaam kunnen zijn.
- Kleine en grote klussen die voor het muZEEum of archief nodig zijn. Doe-het-zelvers kunnen hier hun hart ophalen. We zijn bv. bezig aan een grote opknapbeurt van de Biber (eenmansonderzeeër 2e W.O.). Maar ook klein timmer-, verf- of opknapwerk kan voor komen.

U behoeft geen duizendpoot te zijn en u weet zelf het best wat voor soort werk u zou kunnen doen als vrijwilliger in onze groep van Vrienden van het MuZEEum en het archief van Vlissingen. We zien uw melding graag tegemoet.

Graag een berichtje naar Francois Hulsbergen, hulsbergenfk@hotmail.com.